Kaas #2 | Kaartjes, wandelen, Flow

Het is tijd voor mijn tweede Kaas-artikel! Een artikel met foto’s dus! (: Ik maakte een tijdje terug het eerste deel, maar aangezien ik niet zo heel veel foto’s maak – en soms ook al losse artikelen maak met foto’s – vond ik het nog geen tijd voor een tweede fotoartikel met foto’s van.. ja, van alles eigenlijk! Het is een verzamelingetje geworden van een paar foto’s die ik een tijdje terug maakte en een overzichtje van wat blogs die ik afgelopen week schreef en waar ik blij van werd/word en/of mooie foto’s voor had gemaakt/gevonden! (veel /, haha!)

SAM_6315

SAM_6318

SAM_6321
Ik vertelde pas dat we bij Ikea leuke nieuwe kaartjes hadden gescoord. Deze wilden we inlijsten, maar wat bleek: de kaartjes waren te klein voor de lijstjes! Dus hingen we er gekleurde papiertjes achter en dit is het resultaat. Tof hè?

Tropicana003_900
Ik schreef een artikel over Tropicana Rotterdam, een plek waar ik vroeger veel kwam en die nu al een paar jaar leegstaat. Fascinerend, bizar en vooral erg jammer! Op deze foto zie je trouwens het plekje waar wij altijd zaten…

SAM_6324   SAM_6323
Ik schreef twee keer over stage (klik en klik). Inmiddels is les één geweest en is woensdag les twee, die ik samen met iemand anders ga ‘leiden.’ Het is veel groepswerk, maar ik ga wel een kleine presentatie geven. Dat vind ik best spannend. Op de foto’s hierboven zie je waarmee ik aan de slag was (links) en hoe (rechts; met veel thee en een theepot vol met heet water!)

Edward_Sharpe_Quote_Mint_Desktop_Wallpaper_by_JulieSongInk
Het artikel over thuis, dat ik afgelopen week schreef, ben ik het meest trots op denk ik. Ik ben blij met de reacties én ik vind het een mooi artikel, dat ik spontaan schreef omdat ik een mooi liedje hoorde.

spread-the-happychallenge-love
Opdracht drie van de Happy Challenge vulde ik op mijn eigen manier in. De reacties die ik kreeg waren erg leuk, ik word er blij van! (:

download (1)
Ook mijn artikeltje over falen werd goed ontvangen, fijn!

dayzeroproject1
Ik startte met het Day Zero Project en volbracht mijn eerste (anderhalve) doel!

SAM_6328
Gisteren gingen we wandelen en ik maakte wat mooie foto’s.

SAM_6305
Ik ben dit boek aan het lezen (dat ik pas kocht op het Boekenfestijn) en ik vind ‘m tot nu toe erg mooi en interessant. Een review volgt nog als ik ‘m uit heb!

SAM_6337
Tot slot: ik kocht voor het eerst de Flow en schreef er een artikeltje over.

Ik vind het een leuk overzichtje geworden! Ik schreef afgelopen week een hoop blogs waar ik erg tevreden over ben en ik kreeg leuke reacties! (:

Advertentie

6 gedachtes over “Kaas #2 | Kaartjes, wandelen, Flow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.