Nog meer stagepraat.

Ik zal jullie niet teveel vermoeien vandaag met mijn stageverhalen – want dat is vást niet boeiend en ik ben zelf ook best wel moe, dus als dit artikel af is ga ik niets meer doen denk ik – maar ik wil toch even kort iets vertellen.

Het was leuk! En vermoeiend. En druk. En ik was moe aan het eind. En het ging best wel snel. Maar het was vooral heel erg leuk! Gek eigenlijk hoe snel je weer went aan een middelbare school en aan het tempo en het ritme. Je zit er zo weer in. Tenminste, ik had dat heel erg vandaag. Ik vond het tof om eens een keer aan de andere kant te staan in het lokaal zeg maar, maar tegelijkertijd vond ik het ook een uitdaging. En nu heb ik nog niet eens zélf een les begeleid samen met iemand, alleen bij mijn groepje gezeten en gesprekken gestuurd met 5 jongens. De leerlingen zijn enthousiast en ze kunnen hard werken en ze stellen soms echt vragen dat je denkt ‘hoe kom je erop?!’, heel leuk, maar tegelijkertijd zijn het – gelukkig maar – ook gewone pubers van 14 die soms geen zin meer hebben die je tot de orde moet roepen (dat vind ik nog wel lastig, overigens). Maar het was leuk! Ze waren enthousiast en gingen zelfs een kwartier lang individueel lezen. En je kon een speld horen vallen, ongelooflijk. Zo was ik écht niet toen ik 14 was. Toen deed ik onderhand dansjes door de klas als het had gemogen, zo druk was ik, haha! (:

Oké. Het was leuk. En ik ben benieuwd naar volgende week! Maar ik ben nu wel moe, haha :’) Niets gewend natuurlijk :’)

…….

En nu weet ik even niet hoe ik dit onsamenhangende gezwets moet afsluiten. Want ik wilde toch iets vertellen even, maar het slaat eigenlijk niet echt ergens op, geloof ik. :’) Dus.

relax

Daarom nog maar even een reminder aan mezelf: relax. Het mag best. (:

Advertentie

3 gedachtes over “Nog meer stagepraat.

    1. Het was wel heel leuk en gezellig ja!
      Haha ja, dat is het ook soms. Het was nu vooral lastig omdat het de eerste les was, je weet niet wat je kan verwachten en we hadden allemaal nog totaal geen ervaring met lesgeven. Maar het ging goed gelukkig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.