De ‘Bloggerslife Tag’

Voor mijn Day Zero Project heb ik verschillende doelen bedacht die te maken hebben met mijn blog. Eén van de doelen is ‘bedenk een eigen tag’ en weet je? Dat wordt nog hartstikke lastig, want wat zijn er al véél tags! Niet normaal, zeg! Pas zag ik deze nieuwe tag voorbij komen, de bloggerslife tag. Deze tag gaat over ‘het leven als een blogger’ en ik vond de vragen wel leuk, dus ik dacht ‘die ga ik beantwoorden!’ Tips voor een leuke tag om zelf te bedenken zijn welkom!

2hnanfk
Bron

Hoe lang blog je al? 
Mijn eerste artikel kwam online op 25 oktober 2012. Ik schreef af en toe een artikel, maar zeker niet dagelijks en soms ook een week of anderhalve week niet. Best jammer, want ik vind het erg leuk om te schrijven. Daarom ben ik vaker gaan schrijven in 2013 en sinds een tijdje komt er vrijwel iedere dag een artikel (soms zelfs twee!) online. Ik ben voorlopig nog niet van plan om te stoppen!

Wat vind je het leukste aan bloggen? 
Ik geniet van het schrijven. Ik vind het leuk om mijn gedachtekronkels op te schrijven en te delen met anderen. Ook het langzaam groeien van mijn blog vind ik erg tof om mee te maken, het is zó leuk om te weten dat mensen die je niet of nauwelijks kent jouw blog lezen en volgen! Ik vind het maken van foto’s, het zoeken naar inspiratie en het steeds beter ontwikkelen van een eigen schrijf-, foto- en artikelenstijl ook erg tof.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen? 
Dat mijn foto’s zo vaak mislukken en dat ik dan steeds weer nieuwe moet maken, haha. Nee grapje, dat is eerder een frustratie van mezelf dan dat ik het vervelend vind voor het bloggen; ik heb het namelijk ook buiten het bloggen om dat foto’s mislukken natuurlijk 😉 Ik vind het soms vervelend dat ik geen inspiratie of tijd heb om te bloggen en dat het er dan bij inschiet terwijl ik het zo leuk vind om te doen. Inspiratiegebrek heb ik de laatste tijd trouwens vrijwel geen last meer van dus dat is top! Verder vind ik het vervelend dat ik zo slecht ben met layouts en dat ik geen mooie nieuwe kan maken. Daar moet ik dus nog even wat op bedenken 😉

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel? 
Dat verschilt heel erg, maar meestal tussen de 0 en de 10 reacties. Soms heb ik een uitschieter, maar ik ben blij met alle reacties die ik krijg! Sommige volgers liken alleen mijn berichten of lezen ze alleen en dat vind ik ook prima. Op Facebook deel ik mijn artikelen ook altijd en daar krijg ik ook regelmatig likes of reacties op.

Wat voor camera gebruik je? 
Ik had een oude camera die ik al járen heb, maar sinds kort heb ik de camera van mijn vriend gekregen omdat hij een andere heeft. Dit is een kleine compacte camera van Samsung. Vraag me verder geen details, ik heb er totaal geen verstand van :’) Voor mij is ‘ie goed genoeg in ieder geval.

Welk product vind je het leukst om te fotograferen? 
Hmm. Het maakt me niet zoveel uit. Iets wat niet teveel spiegelt vind ik wel prettig, haha! Ik vind kleding meestal niet zo fotogeniek, maar dat kan ook komen doordat ik gewoon nog niet zo goed ben in fotograferen. Wel vind ik het heel leuk (:

SAM_6311

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen? 
Oh wacht, dat zei ik al :’) Producten die gruwelijk spiegelen, of die gewoon niet zo fotogeniek zijn. Dat het op de foto zo lelijk lijkt, terwijl het eigenlijk een heel erg mooi product is!

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee? 
Ik blog via WordPress en dat ga ik voorlopig nog niet overzetten naar een eigen account, simpelweg omdat ik mijn blog ‘te klein’ vind om te gaan betalen voor een eigen site. Het lijkt me in de toekomst wel tof trouwens. Mijn layout is dus een WordPress-thema, die ik wel zelf heb opgeleukt en alles, maar het blijft een simpele layout. Ik wil wel een nieuwe onderhand, ik heb deze al vanaf het begin en op de header na heb ik nog nooit iets verandert…

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt? 
Nee, die heb ik niet. Die heb ik voorlopig ook nog niet nodig denk ik, met mijn 12 vaste volgers via Bloglovin’ en een hoop losse lezers… 😉

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet? 
Nog geen eentje 😦 Dat wordt echt de hoogste tijd, ik zie het vaak voorbij komen bij andere bloggers en het lijkt me erg leuk! Wie wil? Haha!

Naar hoeveel events ben je geweest?
Ook nog geen één, dus dat wordt ook tijd! Wie heeft er tips? Haha!

Hoeveel artikelen staan er al online? 
Even kijken hoor… Dat weet ik niet helemaal uit mijn hoofd… Dit artikel wordt nummer 213! 

Hoeveel filmpjes heb je gemaakt? 
Ik heb nog nooit filmpjes gemaakt, maar voor het Day Zero Project staat dit ook in de planning. Ik wil wel filmpjes gaan maken, maar ik weet nooit zo goed waarover gek genoeg :’) Ik vind het op andere blogs altijd wel heel leuk om filmpjes te kijken, trouwens. Monteren kan ik voor geen meter overigens, maar daar kan iemand me dan vást wel mee helpen!

Zo, dat was alweer de laatste vraag van deze tag! Nu weet je weer wat meer over mijn blog! Ik kan nog aardig wat verbeteren zie ik, dus daar ga ik aan werken! Ik wil jullie wel bedanken voor het lezen van mijn blogs, voor het volgen en voor alle lieve en leuke reacties, daar word ik iedere keer weer hartstikke blij van! (:

Advertentie

2 gedachtes over “De ‘Bloggerslife Tag’

 1. “Ik vind het soms vervelend dat ik geen inspiratie of tijd heb om te bloggen en dat het er dan bij inschiet” – Is het dan geen bloggen óm het bloggen? Omdat het ‘moet’? Ik blijf erbij dat je alleen moet bloggen als je het echt wilt en ook echt wat te schrijven heb. Niet omdat je toevallig vandaag nog niets hebt geplaatst. Bloggen is, net als columns schrijven, gewoon zinloos.

  http://a.competizer.net/pub/42/custom/1505.jpg 😛

  1. Als ik geen inspiratie heb, blog ik over het algemeen niet. Maar de laatste tijd heb ik daar niet zo’n last van, van inspiratiegebrek.
   Ik denk dat ik alleen moet schrijven als ik dat wil ja. Maar zinloos vind ik het niet. Lees het dan niet, als je het zinloos vind.

   Die column is zinloos, haha :’) Maar wel mijn humor, haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.