Dagje Blijdorp

Gisteren moest Johan werken en normaal is dat van 3.30 (ja, ’s ochtends) tot ongeveer 12.30 uur, dus doen we de rest van de dag meestal niet zoveel meer. Hij was gisteren echter al om 9 uur klaar omdat er zo weinig werk was. Mijn zwager had van de week gevraagd of we meewilden naar Blijdorp, maar dat kon dus eigenlijk niet. Uiteindelijk kon het wel en dus zijn we gisteren onverwachts met mijn zwagers naar Blijdorp geweest! We hebben het erg getroffen met het weer, het was heel leuk! We sloten de dag af met pannenkoeken eten bij m’n zwager thuis en natuurlijk moesten we Tommy (de kitten) ook even knuffelen, dat is echt zo’n schatje! (:

Ik heb aardig wat foto’s gemaakt (Johan heeft de oude camera van z’n broertje gehad, dus hij moest even uitproberen, en ik heb nu Johans oude camera dus ook ik moest even uitproberen natuurlijk) waarvan ik er vandaag een aantal met jullie wil delen.

SAM_6107

 

SAM_6114

 

SAM_6119
Ik hou van prairiehondjes!
Johan ging ze lokken met sla en dat werkte!

SAM_6125
Sinds een poosje heeft Blijdorp een nieuwe vlindertuin, Amazonica. Hier hebben we flink wat foto’s gemaakt. Vlinders vind ik ook zulke mooie beestjes!

SAM_6126
In Amazonica is ook een vijver met schildpadden en vissen. Ik maakte deze – mislukte maar creatieve – foto van ’n schildpad onder water.

SAM_6131

 

SAM_6137
Er zat een vlinder op een stukje hout en niemand was daarbij (het was erg druk dus dat was best bijzonder). Deze kon ik dus rustig van dichtbij op de foto zetten. Het is een azuurvlinder, zijn vleugels zijn aan de binnenkant heel mooi blauw, maar hij laat ze zittend bijna nooit zien. Gelukkig heb ik eindelijk ook een mooie foto gemaakt van een azuurvlinder met de vleugels open (die zie je zo). (:

SAM_6139

 

SAM_6141
Deze dus. Ik ben hier zo blij mee!
De spiegeling in het water vind ik ook heel mooi.

SAM_6153

 

SAM_6155

 

SAM_6165

 

SAM_6173

 

SAM_6170

 

SAM_6182

SAM_6189
De foto is niet heel geweldig, maar ach. Detail.
Deze geit was heel lief!

SAM_6145

Ik vond het een hele leuke dag! (:

 

 

3 gedachtes over “Dagje Blijdorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.