Lijstje: gekke acties

Vandaag heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met gekke acties die ik nog een keer wil doen – of al heb gedaan maar nog een keer wil doen omdat het stiekem zó leuk is om te doen!
Ik kan vást nog veel meer dingen bedenken, dus zie dit lijstje maar als een selectie!

~ Op de rand van een roltrap gaan zitten en zo naar beneden gaan

geinig-168-mega-escalator

 

~ ‘WELTERUSTEN!’ schreeuwen naar de thuiszorghulp van de onderbuurvrouw. Zij komt vaak erg laat, als wij al in bed liggen, en dan gaat ze in het (zeer gehorige) portiek staan kletsen met onze buurvrouw, die dan al haar gehoorapparaat uit heeft gedaan. Het gevolg is herrie. Ik heb een keertje heel hard ‘welterusten!’ naar beneden geroepen toen ze wegging en daarna heel hard erom gelachen. Het werkte wel, een tijdje was ze veel stiller toen ze wegging! Maar inmiddels is ze het weer vergeten denk ik, dus wil ik het nog een keertje doen. Gewoon, omdat het kan!

~ ’s Ochtends in de bus stappen, naar Zuidplein gaan, daar de metro pakken naar Rotterdam Centraal en daar een random trein pakken naar een random bestemming. En dan op de eindbestemming weer een trein pakken naar een random bestemming. Uiteindelijk hopelijk ergens uitkomen op een leuke plek! De hele dag treinen/bussen kost natuurlijk een hoop, dus dit plannetje moet ik maar uitvoeren nu ik nog gratis OV heb! Wie gaat er mee?

ov_chipkaart_inchecken

 

~ Op een perron gaan staan en gekke bekken trekken (dat klinkt lekker zeg!) naar mensen in andere treinen die op het punt staan te vertrekken. Ik heb dit een keer gedaan met Johan, haha. Althans, ik stond met hem te wachten tot onze trein kwam (op Utrecht Centraal was dat) en er stond een trein klaar aan de overkant van ons perron, die zou naar Hoofddorp gaan. Er zat een oud mannetje in die trein heel vies naar mij te kijken (je snapt wat ik bedoel) en toen ging ik gekke bekken trekken naar die man en met Johan zoenen. Haha! Dat was echt te grappig :’) We hebben het er nog wel eens over als in ‘weet je nog met die man in de trein naar Hoofddorp?’

~ Naar Schiphol gaan en een vliegticket kopen voor de eerste vlucht die gaat, ongeacht waar naartoe.

~ In een lift gaan staan die altijd heel druk is, en als mensen dan binnenkomen zeggen ‘naar welke verdieping wilt u?’ en doen alsof je de liftjongen (ja, liftmeisje in mijn geval, maar dat klinkt zo stom) bent.

~ Heel hard meezingen met muziek en daarbij een gek dansje doen, midden op het station van Utrecht. Ik heb een man dat een keer zien doen – althans, die had volgens mij niet door dat hij dat aan het doen was – en dat vond ik geniaal (:

dansje

 

~ Aan iemand de weg vragen naar een bepaalde straat, en als ze zeggen dat ze niet weten hoe je daar komt, het vervolgens zelf uit gaan leggen. Ik heb dit een keer met een verborgen camera gezien op tv, en ik vond het zo grappig! Lijkt me tof om een keer zelf te doen (:

~ En daarop aansluitend: een verborgen camera-grap bedenken en uitvoeren!

Zo. Genoeg gekke acties die ik nog een keer wil doen! Haha! Voor nu wens ik jullie een fijn weekend! Ik ga weer verder lezen in mijn tekst over Jacob van Maerlant, hoera! 

Advertentie

9 gedachtes over “Lijstje: gekke acties

 1. haha lekker gek linda! Een mens mag ook wel eens uit de band springen (:

  Ik wil graag een keertje in een verse plas springen na een regenbui! haha

  Gr,
  Herma

  1. Ja toch! Dat vind ik ook, dus ik ben van plan om nog wat van deze dingen uit te gaan voeren, haha 😉
   Dat is ook leuk, dansen in de regen! Laarzen aan en dansen maar!

 2. Ik wil een keer naast een straatmuzikant gaan staan en mee gaan zingen… Of naast zo’n draaiorgel.. Lijkt me hilarisch 😀
  Leuke blogpost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.