Blij!

Vandaag ben ik blij.
Want…

blij (1)

Ik mag meedoen met het onderwijsproject van onze master! Dat wordt dus mijn stage!
Het is een onderwijsproject dat deels plaatsvindt in Utrecht (voorbereiding en dergelijke zaken) en deels in Amersfoort. Er wordt een lessenpakket gemaakt door studenten van mijn master (Middeleeuwen en Renaissance Studies) en studenten van de Educatieve Master. Deze lessen worden vervolgens gegeven aan VWO-3-leerlingen die extra uitdaging nodig hebben. Het onderwerp is dit jaar de bèta-kant van de Middeleeuwen dus was ik bang dat ik niet toegelaten zou worden omdat ik Renaissance doe als specialisatie. Maar dat blijkt geen probleem te zijn! Een studiegenootje die Keltisch doet, doet ook mee. Ik ben dus erg benieuwd! De eerste bijeenkomst is op 26 november maar ik heb er nu al zin in!
Ik kan nu meteen ontdekken of het onderwijs iets voor me is of niet en of ik volgend jaar de eenjarige educatieve master wil doen. Of niet, want ik heb eigenlijk niet zo’n zin meer om nog een jaar te studeren. Bovendien kan ik sowieso in de onderbouw lesgeven doordat ik een bachelor Geschiedenis heb gedaan.

egel-blij
Ik ben net zo blij als deze dansende egel!

Al met al ben ik blij!
Ook gingen we gisteravond bij Ikea eten en dat was leuk! Het is mooi weer vandaag en dat is leuk! Johan is vrij vandaag en dat is leuk! Het eerste blok loopt ten einde en stiekem vind ik dat ook leuk, want ik ben een beetje klaar met dat Renaissance-vak (steeds veel boeken en artikelen lezen, pff) en helemaal met Gouden Tijden I (hoewel er ook nog Gouden Tijden II volgt…). Ik ben blij! Jawel!

Nu ga ik jullie nog even stalken met blije plaatjes waar je of heel blij van wordt of heel chagrijnig waarschijnlijk (: Maar dat interesseert me niet want ik ben blij!

blij

c07d3e18cd

dingen-waar-je-blij-van-wordt-maart
Ik word niet blij van hoge hakken, maar het gaat om het ‘dingen waar je blij van wordt’, uiteraard!

images
Uiteraard hoort er een dansje bij!

Wie doet er blij met mij mee? Eet maar een taartje omdat ik blij ben! 😀

Advertentie

5 gedachtes over “Blij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.