Actualiteit: diploma-uitreiking!

Het is dinsdag. Vorige week had ik besloten dat ik op dinsdag een blog ging schrijven over een actueel onderwerp. Het artikel van vorige week ging over de verdwijning van Maddie McCann. Vandaag gaat mijn artikel over iets heel anders, namelijk over de uitreiking van mijn bachelordiploma Geschiedenis!

Ik ben afgelopen 31 juli al afgestudeerd, maar vandaag kreeg ik dan eindelijk mijn officiële diploma en ik ben erg heel erg blij mee! Na een kort vraaggesprekje met Bram van den Hoven van Genderen (jawel, die was er ook, en voor de mediëvisten onder ons: Carine van Rhijn was ook aanwezig; en oh ja, Ido de Haan was er ook nog namens de examencommissie) over mijn scriptie en over mijn toekomstplannen en master, mocht ik mijn diploma ondertekenen. Nu ben ik dus officieel Bachelor of Arts! Hoe cool is dat?
Johan heeft een aantal foto’s gemaakt (waarvan een aantal gruwelijk mislukt zijn), dus ik plaats hier de mooiste, hihi.
Ik kreeg verder nog als cadeautje een mooie bos rozen van mijn vriendinnetje Merel, en van mijn ouders kreeg ik een kaars en een geurhart (als klein cadeautje, het grote cadeau heb ik al eerder gehad toen ik was afgestudeerd).
Weer een fase afgerond dus. En stiekem ben ik heel trots op mezelf. Al is het dan ‘zonder bezwaar’ (da’s het laagste haha, en dan heb je nog ‘met genoegen’, ‘met veel genoegen’ en ‘cum laude’ – daarvan was er ook eentje, knap!), ik ben heel erg blij en bovendien kijkt toch nooit meer iemand naar je cijfers, haha!

SAM_5824   SAM_5825

SAM_5835
Iedereen kijkt geconcentreerd toe, haha. Behalve Ido de Haan, die kijkt alsof hij het allemaal zelf gedaan heeft. Nou nee meneer, IK heb er drie jaar voor gewerkt. Dus, van mij! (:

SAM_5837
Ja ik ben blij. En ik kijk scheel ja. Dat komt doordat drie mensen tegelijk een foto maakten van mij en ik toch ergens op moest focussen (:

SAM_5840   SAM_5841
Dit is ‘m dan, met Latijn en al. Stoer toch?

??????????????????????
En nog even op de foto met mijn lieve familie!
Alleen schoonpapa staat er niet op, want die maakte de foto.

Advertentie

2 gedachtes over “Actualiteit: diploma-uitreiking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.