The Boyfriend Tag

Op de blog van Marieke kwam ik de ‘Boyfriend Tag’ tegen. Ik neem zo nu en dan wel eens een ‘tag’ over van anderen, waarbij je vragen moet beantwoorden in een bepaald thema. Deze tag heb ik samen met Johan gedaan, hij moest de onderstaande vragen over mij beantwoorden en ik heb mijn antwoorden eronder gezet. We hebben – uiteraard – de vragen los van elkaar beantwoord, erg leuk! Johan vond ’t ook wel leuk om de vragen andersom te doen, dus dat ga ik binnenkort ook maar ’s doen dan in een andere blog! (:

The Boyfriend Tag

???????????????????????????????

Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?
Johan Flikken Maastricht, The Voice
Linda De Beste Singer-Songwriter, Flikken Maastricht, The Voice of Holland of The Voice Kids, zinloze programma’s op Nickelodeon die daarom niet minder grappig zijn, of een film (maar niet zo vaak)

Noem iets wat ze niet lust.
Johan Rabarber (stom) en stoofperen (nog stommer) (ja en Johan lust geen andijvie, raar kind! Stoofperen lust ik overigens wel, maar ik eet het bijna nooit omdat ik het eigenlijk niet lekker vind)
Linda Rabarber, wal-ge-lijk! Ik vind witlof overigens ook niet lekker, maar ik lust het wel (als het moet)

Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?
Johan Ice Tea
Linda IJsthee!

Wat is haar schoenmaat?
Johan Wat een rotvraag. 39 ofzo?
Linda 40 (soms zelfs 41, maar sporadisch)

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?
Johan Pff. Ik denk van die kleine frutsels, poppetjes, beeldjes, souvenirtjes, die ze op haar bureau zet (goeie! dat vind ik ook heel erg leuk ja, dat valt wel onder ‘prullaria’ toch?)
Linda Lastige vraag. Ik denk toch boeken, of prullaria voor in ons huisje.

Wat is haar favoriete broodje? 
Johan
 Valt de Chicken Sensation van McDonald’s ook onder de noemer “broodjes”? (ja hoor, en die vind ik inderdaad ook heel lekker!)
Linda Ik heb niet echt een favoriet broodje! Ik vind Johans omeletten (met allerlei verschillende dingetjes erin die we toevallig in huis hebben en oh ja, ook met eieren) heerlijk, en als ik ergens buiten de deur ben, ben ik dol op zalm, of brie, of allebei.. En oh ja, broodjes met komkommer en kaas vind ik heerlijk om te eten! En pecannotenbroodjes, jummie, en die oh-zo-lekkere wraps van de AH to go… Best wel veel favorieten dus!

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.
Johan Suikerpinda’s of Choco-kruidnootjes (JA SOWIESO OOK!)
Linda Taart en ijsjes!

Wat is haar favoriete ontbijtje?
Johan Ehm, haar standaard-ontbijtje is een beschuitje met (vruchten)hagel, maar of dat ook haar favoriet is, weet ik eigenlijk niet.
Linda Ik eet al járen iedere ochtend hetzelfde als het even kan: een beschuitje met (vruchten)hagelslag

Wat is haar favoriete muziek?
Johan Tja, van alles. Top 40-hits, maar ook oudere (rock)platen. En veel christelijke artiesten staan ook in de platenkast. Het varieert heel erg wat ze luistert. (oh ja, ook echt oude muziek ja! Queen is bijvoorbeeld geweldig, en natuurlijk onze oude rockers The Golden Earring!)
Linda Te breed om in één categorie te vatten, haha! Ik vind echt van alles leuk, van Duffy tot Il Divo tot opwekking tot allerlei andere christelijke muziek tot Blof tot Maria Mena en alles daar tussenin.

Wat is haar favoriete sportteam? 
Johan Heeft ze dat dan?
Linda Heb ik niet. Als ik al naar sport kijk, dan is het omdat er WK of EK voetbal is en Nederland er nog niet uit is (als ze dan ver komen kan ik heel fanatiek worden, trouwens), of omdat er Olympische Spelen is of schaatsen. Ik ben wel dol op schaatsen, maar dat is geen team, nee.

Welke kleur hebben haar ogen?
Johan Blauw! ❤ (ik weet ook de reden van het hartje niet)
Linda Blauw

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? 
Johan Ehm… moet ik nu echt gaan schrijven dat ik boeren en scheten laat? :$ (hahaha JA! Hier moest ik heul hard om lachen)
Linda Ontzettend ongeduldig zijn in het verkeer, en soms heel snel driftig worden om iets zinloos. Dat is dan vaak ook wel zo weer over, trouwens. Oh ja, ik vind het ook vervelend als hij zichzelf niet zo leuk vindt, want dat is ‘ie natuurlijk wel! En en en.. Hij is zo perfectionistisch in sommige dingen (bijvoorbeeld foto’s) en dat vind ik irritant. Maar hij is wel de allerliefste (:

Waar is ze geboren?
Johan In het ziekenhuis in Harderwijk
Linda In Harderwijk in het ziekenhuis

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?
Johan De appeltaart volgens mijn oma’s recept
Linda Monchou, of de appeltaart volgens het recept van Johans oma

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Johan Ik weet alleen dat ze wel es op een gymnastiekvereniging (of zoiets) heeft gezeten.
Linda Gymnastiek (op de basisschool), jazzballet (heul lang geleden ja), badminton en fitness

Wat zou ze uren kunnen doen?
Johan Praten (soms te veel), lezen, spelletjes op Facebook (haha ja, praten ook. Johan is hier te lief, want ik praat altijd te veel)
Linda Lezen (als ik een goed boek of tijdschrift heb), laptoppen, slapen… En vast nog wel meer dingen. Johan knuffelen lukt me ook wel urenlang! (:

Wat is een uniek talent dat ze heeft?
Johan Ze weet me (bijna) altijd wel op te vrolijken als ik ergens heel erg mee zit, of gewoon een rotbui heb. (dat is lief! )
Linda Ik kan verschillende (gekke) dansjes doen als ik ergens blij mee ben. Ik ga het niet uitleggen nee, maar één ervan is de ‘soepdans.’ Johan moet altijd lachen om mijn gekke dansjes.

Hoe lang zijn jullie al samen?
Johan Sinds 26 maart 2011, dus inmiddels tweeënhalf jaar plus 16 dagen (waarvan twee jaar plus 17 dagen verloofd). Ik snap trouwens niet dat er mensen (vooral mannen) zijn die hun trouwdatum kunnen vergeten, of de datum waarop ze verkering kregen of verloofd zijn. (Johan is gewoon de perfecte man, zie je nou wel!)
Linda Iets meer dan 2,5 jaar (26 september waren we 2,5 jaar samen).

IMGP2795

Advertentie

Een gedachte over “The Boyfriend Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.